Op 27 en 28 augustus voer wederom de bootdienst tussen Amsterdam

30/09/2016

Beschermer:

­

Op de weekeinden in juni en juli was de belangstelling groot maar dit gold ook voor  het weekend van 27 en 28 augustus. Het was wederom mooi weer en zowel bij de steiger bij de Hermitage als in de haven van Ouderkerk stonden vele belangstellenden klaar. Helaas kon niet bij elke vaart een ieder mee. Dat was teleurstellend  maar geeft wel aan hoe groot de belangstelling is. Voor een bootdienst in de toekomst  was alom enthousiasme. Ook de gidsen die meevoeren werden zeer gewaardeerd.

Op de laatste zondag voer de wethouder Udo Kock van Amsterdam mee (waterbeheer en financiën in portefeuille) en de burgemeester van Ouder-Amstel, Mieke Blankers. Beiden gingen mee tot Wester-Amstel waar zij welkom werden geheten door Soren Movig, van Wester-Amstel. Zij vinden een bootdienst een mooie duurzame toevoeging om Amstelland te bezoeken.

Op basis van de ingevulde enquêtes  en feed back van vele betrokkenen gaan we evalueren en bezien wat de mogelijkheden zijn voor de komende jaren. U hoort hier meer over.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA