Eerste kievitsei in Amstelland in 2017

23/03/2017

Ton Rewijk vond op 14 maart om 11.50 uur een kievitsnest met 3 eieren op een nog te bewerken maisperceel in de Zuiderlegmeerpolder in Uithoorn. Voor onze groep zijn dat de eerste kievitseieren van 2017. Wie volgt in de andere polders?

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA