Expositie op Buitenplaats Wester-Amstel

16/06/2017

23 juni t/m 9 juli exposeren Simone Huy en Marja van Bezu op Buitenplaats Wester-Amstel.

Verstilde schoonheid in de hectiek van alledag, dat is wat Simone Huy wil vangen in haar schilderijen. Heldere kleuren, lijnen en vlakken bepalen haar composities. Landschappen maar ook het menselijk figuur zijn haar onderwerpen. Olieverf, paletmes en linnen, meer heeft Huy niet nodig om orde te scheppen op het doek.
Draaien of de klei vormen met de hand, keramiste Marja van Bezu doet beide. De gedraaide vormen bewerkt zij en zo geeft zij de klei verschillende textuur. Haar handgevormde werk is merendeels figuratief en ontstaat naar aanleiding van gebeurtenissen die haar raken, dat kan wereldnieuws zijn of iets uit het dagelijks leven. Herkenning bij de kijker maakt het plezier voor haar compleet.

 

Buitenplaats Wester-Amstel
Amsteldijk-Noord 55
1183 TE Amstelveen

 

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.

 

Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA