Reportage over Buitenplaats Wester-Amstel

03/03/2019

Midden tussen de landerijen in het Amstelland, onder de rook van Amsterdam, ligt buitenplaats Wester-Amstel. Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten bracht een bezoek en maakte een mooie reportage. Bekijk op de volgende website: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/buitenplaats-westeramstel-amstelveen

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA