Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA

Burgermeester Amstelveen brengt bezoek aan Amstelland

14/11/2019

Op 31 oktober bracht Tjapko Poppens, de burgermeester van Amstelveen, een bezoek aan het Amstelland. De burgermeerster gaf aan het interessant te vinden om kennis te maken met de Beschermers van Amstelland die zich inzetten voor het behoud van het landschap Amstelland. Er werd onder andere een bezoek gebracht aan buitenplaats Wester-Amstel, Zuivelfabriek Boeren van Amstel en boerderij Polderzicht.

 

Hieronder enkele foto's van het bezoek.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload