Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA

Thema-avond: Toekomst van het Amstelland op 27 februari 2020

22/12/2019

Op 27 februari organiseren wij een thema avond over de toekomst van Amstelland, de ontwikkelingen in de landbouw, de staat van de natuur en de rol van het water. We nodigen u van harte uit.

 

Bij vele initiatieven die gaan over de toekomst van Amstelland wordt SBA betrokken om mee te denken over hoe om te gaan met de snel groeiende metropool en de waarden van het groen in en om de stad. Onze gebiedskennis, aandacht voor lokale betrokkenheid waaronder de boeren en onze houding om aan de voorkant te willen meedenken wordt op prijs gesteld.

 

Tijdens de thema-avond gaan we in op belangrijke ontwikkelingen en initiatieven in het Amstelland, denk daarbij aan de uitkomsten van het Parlement van de Scheggen, wat in een manifest is vastgelegd en waarin ook de Amstelscheg wordt besproken. Ook gaan we in op het initatief van de boeren van de Ronde Hoep die een onderzoek gestart zijn naar hoe de toekomst van de Ronde Hoep er uitziet.

 

De thema-avond zal plaatsvinden op 27 februari om 19.30 in het Huis van de Wijk in Buitenveldert in Amsterdam (A.J. Ernststraat 112, 1082 LP, Amsterdam).

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload