Stem op ons tijdens de Rabo ClubSupport en help ons mooie doelen te realiseren

03/10/2020

Stichting Beschermers Amstelland doet dit jaar mee met Rabo ClubSupport 2020. De Rabo Clubsupport is opgezet om clubs en verenigingen de mogelijkheid te bieden mooie maatschappelijke doelen te realiseren door een financiële bijdrage te verlenen. Hierbij mag iedereen stemmen op het meest aansprekende doel en vereniging. Stem op ons, want iedere stem is geld waard!

 

Doelen Stichting Beschermers Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland heeft zich ook ingeschreven (https://www.rabo-clubsupport.nl/) om zo de volgende doelen te kunnen realiseren:

 

  1. Promotiemateriaal ten behoeve van informatieoverdracht aan de bezoekers over de waarden van Amstelland. We willen informatie over weidevogels, bodemdaling en de landbouwtransitie toegankelijker maken.

  2. Een uitkijktoren aan de rand van de Ronde Hoep waarmee je de grootste polder van Nederland kan zien die geen bebouwing en doorsnijdende infrastructuur kent. De polder heeft een kenmerkend eeuwenoud verkavelingspatroon. De Ronde Hoep is een gebied met grote cultuurhistorische waarden, veel natuur, waaronder diverse weidevogels en rust en ruimte om de hoek van de stad functionerend als een belangrijke groene long van Amsterdam.

 

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Tussen 5 en 25 oktober kan er gestemd worden in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. Stem op Stichting Beschermers Amstelland, want iedere stem is geld waard!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA