top of page

Doneer

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Voor het behoud van de kernwaarden van het gebied is het belangrijk dat wij zoveel mogelijk beschermers hebben. Op dit moment heeft de stichting 1.500 beschermers, maar om maatschappelijk en politiek impact te hebben moeten dit er natuurlijk veel meer worden. Het doel is 15.000 beschermers zodat we echt beleid kunnen beïnvloeden en de belangen van het gebied goed kunnen dienen. Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer! Behalve dat u onze activiteiten steunt, ontvangt u 2 maal per jaar de nieuwsbrief en de uitnodiging met kaart voor de Amstellanddag.

 

Wilt u geen beschermer worden maar toch een steentje bijdragen dan kunt u eenmalig doneren.

​​​Zelf overmaken?

Natuurlijk kunt u ook jaarlijks zelf de bijdrage overmaken op IBAN nummer: NL42 ABNA0524 71 13 13 t.n.v. Stichting Beschermers Amstelland. Doet u dit bij voorkeur aan het begin van het jaar,  o.v.v. uw naam, zodat we de bijdrage aan de juiste persoon toe kunnen schrijven. Stichting Beschermers Amstelland heeft de ANBI status (RSIN is 817284357). Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Anker - Liever op papier
bottom of page