top of page

Word een beschermer

Ondernemers
Beschermer

Bent u ook liefhebber van Amstelland en staat u voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden gewerkt, geleefd en gerecreëerd? Word dan beschermer van Beschermers Amstelland en doneer minimaal €10,- per jaar.

 

Ondernemer

Veel ondernemers wonen en werken in Amstelland en vinden het behoudt van de unieke natuur en cultuur van Amstelland heel belangrijk. Als lid van de ondernemersvereniging steunt u ons komt u in contact  met een uniek netwerk van ondernemers die elkaar meerdere keren per jaar ontmoeten. De club is belangrijk voor de regio en nuttig voor de zaken.

U bent voor €299,- per jaar beschermer.

 

Sponsor

Ook bedrijven kunnen Beschermers Amstelland steunen. Als bedrijf bent u vanaf € 2.500 euro per jaar sponsor, Daarnaast zijn er mogelijkheden om  met u maatwerk af te spreken en uw pakket op uw wensen af te stemmen. Ook gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheid om uw bedrijf te betrekken tijdens onze evenementen.

bottom of page