top of page

Vogelbescherming: 15.000 euro voor duurzaam streekproduct Amstelland


Vogelbescherming Nederland lanceert vandaag de prijsvraag ‘Amstelland Natuurlijk Culinair’ voor het beste voedselproduct afkomstig uit Amstelland. Met deze prijsvraag daagt zij ondernemers uit Amsterdam en omgeving uit om samen met boeren uit Amstelland een duurzaam streekproduct op de markt te brengen.

De winnende inzending ontvangt een geldprijs van 15.000 euro om te besteden aan de ontwikkeling en marketing van het product. Voor meer informatie kan u terecht op https://www.vogelbescherming.nl/bescherming/wat-wij-doen/op-het-platteland/weidevogels/prijsvraag-amstellan

Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page