top of page

Op 27 en 28 augustus voer wederom de bootdienst tussen Amsterdam


­


Op de weekeinden in juni en juli was de belangstelling groot maar dit gold ook voor het weekend van 27 en 28 augustus. Het was wederom mooi weer en zowel bij de steiger bij de Hermitage als in de haven van Ouderkerk stonden vele belangstellenden klaar. Helaas kon niet bij elke vaart een ieder mee. Dat was teleurstellend maar geeft wel aan hoe groot de belangstelling is. Voor een bootdienst in de toekomst was alom enthousiasme. Ook de gidsen die meevoeren werden zeer gewaardeerd.

Op de laatste zondag voer de wethouder Udo Kock van Amsterdam mee (waterbeheer en financiën in portefeuille) en de burgemeester van Ouder-Amstel, Mieke Blankers. Beiden gingen mee tot Wester-Amstel waar zij welkom werden geheten door Soren Movig, van Wester-Amstel. Zij vinden een bootdienst een mooie duurzame toevoeging om Amstelland te bezoeken.

Op basis van de ingevulde enquêtes en feed back van vele betrokkenen gaan we evalueren en bezien wat de mogelijkheden zijn voor de komende jaren. U hoort hier meer over.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page