top of page

Nieuwe fietsapp “Langs de Amstel de stad uit” gelanceerd


Een mooi begin van de lente. Vanaf 21 maart is de nieuwe gratis IZI.travel-fietsapp ‘Langs de Amstel, de stad uit’ te downloaden in de AppStore. Onder de rook van Amsterdam maakt u met behulp van deze nieuwe app een prachtige 27 kilometer lange fietstocht langs de mooie Amstel. De navigatie-aanwijzingen en bezienswaardigheden zijn ingesproken, dus u hoeft niet op uw schermpje te kijken. U kunt vooraf of achteraf teksten en foto’s van de bezienswaardigheden (na)zien.

Onderweg Wilt u meer weten over het landschap in Amstelland, dan is deze fietstocht echt een aanrader. Nog geen kwartiertje van onze hoofdstad fietst u zo de polders in. U geniet van vergezichten, middeleeuwen, rivierlandschappen, monumentale buitenplaatsten, boerderijen en nog veel meer. Onderweg zijn er genoeg leuke plekjes om te stoppen bij één van de leuke horecagelegenheden of hier en daar een wandelingetje te maken. Natuurlijk kunt u de afstand van 27 kilometer korter maken. Op de kaart van de app kunt u namelijk zien welke bezienswaardigheden u al gezien heeft en welke u nog kunt ontdekken.

“Het was erg leuk en interessant om deze app te maken”, aldus Finette van der Heide, maakster van deze nieuwe app en werkzaam bij Recreatie Noord-Holland.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page