top of page

Op kruidenexcursie langs de Amstel met chef-kok Peter Lute


Kruiden kweken kan ook zonder moestuin of kas. Een simpele wandeling langs de Amstel kan je vele euro's besparen, want met een beetje kennis en wandelconditie kunnen de dure supermarktkruiden die gedachteloos worden aangeschaft, worden ingeruild voor het onkruid waar je normaal gesproken aan voorbijloopt en waarop je hondje urineert in het park.

'Die kleur en die stampertjes!' Op excursie langs de Amstel met chef-kok en speurhond Peter Lute. Lees het artikel op de website van Parool.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page