top of page

Expositie op Buitenplaats Wester-Amstel


23 juni t/m 9 juli exposeren Simone Huy en Marja van Bezu op Buitenplaats Wester-Amstel. Verstilde schoonheid in de hectiek van alledag, dat is wat Simone Huy wil vangen in haar schilderijen. Heldere kleuren, lijnen en vlakken bepalen haar composities. Landschappen maar ook het menselijk figuur zijn haar onderwerpen. Olieverf, paletmes en linnen, meer heeft Huy niet nodig om orde te scheppen op het doek. Draaien of de klei vormen met de hand, keramiste Marja van Bezu doet beide. De gedraaide vormen bewerkt zij en zo geeft zij de klei verschillende textuur. Haar handgevormde werk is merendeels figuratief en ontstaat naar aanleiding van gebeurtenissen die haar raken, dat kan wereldnieuws zijn of iets uit het dagelijks leven. Herkenning bij de kijker maakt het plezier voor haar compleet.

Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page