Thema-avond biodiversiteit in Amstelland (21 februari)


Op 21 februari 2018 houden we een thema-avond voor beschermers. Wij willen u bijpraten over de ontwikkelingen in Amstelland. Tevens hebben we Geert Timmermans (stadsecoloog) bereid gevonden om een lezing te houden over de biodiversiteit in stad en land en de migratiestromen van flora en fauna specifiek in ons gebied.

Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112, 1082 LP, Amsterdam.

Aanvang 20.00 uur.


Activiteiten Amstellanddag 2022

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square