top of page

Amstellanddag 2018 op zondag 3 juni


Op 3 juni vindt de 12de Amstellanddag plaats. Een dag waarop de groene long van Amsterdam zich presenteert aan het publiek. Op tientallen locaties staan de deuren open, om zo de natuur, cultuurhistorie, kunst, culinaire delicatessen en nog veel meer wat Amstelland zo divers en bijzonder maakt te zien en te beleven. Hou de volgende pagina in de gaten voor updates: https://www.beschermersamstelland.nl/amstellanddag


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page