top of page

Gedichtenroute op Wester-Amstel


Op zaterdag 19 mei wordt op het geheel nieuw geschilderde Wester-Amstel de jaarlijkse Gedichtenroute weer geopend. Vanaf 12.00 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee.

Deze keer is de route gewijd aan Jan Nooij, die prachtige gedichten schrijft over bijvoorbeeld, de Amstel en de Waver, maar ook over herinneringen. Veel van zijn gedichten zijn melancholiek, maar er zitten ook grappige bij.

Jan Nooij is een van de vrijwilligers van het park- en tuinteam van Wester-Amstel, maar hij zet zich ook met liefde in voor allerhande klussen, en verleent hand- en spandiensten voor de groep Literair.

Wij lopen door het park, waar de Gedichtenroute is uitgezet, en om de beurt leest één van ons een gedicht voor. Na afloop drinken we nog iets, met mooi weer op de picknickbank bij de kippen, met slecht weer óf in de theekoepel óf in de keuken. Toegang is gratis, aanmelden hoeft niet. Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page