top of page

Van Stal pakt uit tijdens Amstellanddag 2019


Noteer zondag 2 juni 2019 alvast in je agenda, want dan is de Amstellanddag en organiseert Honden- en Paardenschool Van Stal een grote open dag. Er zijn diverse gratis lezingen, workshops, presentaties en demonstraties.

En… de 1e100 gasten ontvangen een leuke goodie-bag!

Bij Van Stal ben je tussen 11:00 en 17:00 uur van harte welkom. Laat je inspireren door de diervriendelijke aanpak in de begeleiding van honden óf paarden op deze fantastische evenementenlocatie die tevens geschikt is voor verhuur. Ben jij een echte dierenliefhebber, ben je op zoek naar nieuwe producten óf wens je méér kennis te vergaren? Dan is de open dag echts iets voor jou.

Deelnemen aan een activiteit?

Meld je, om teleurstelling te voorkomen, dan via de website van Van Stal van te voren aan want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt ontvang je hierover bericht.

Lees meer op de website van Honden- en Paardenschool Van Stal.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page