top of page

Amstellanddag 2022

Eindelijk kon de 14de Amstellandag plaatsvinden op 12 juni 2022. Twee keer moest die vanwege corona uitgesteld worden.


Het was een succesvolle dag en wederom met prachtig weer. De opening vond, zoals te doen gebruikelijk, plaats op Wester Amstel. De formule van de opening was om in een 10-tal pitches een aantal nieuwe activiteiten voor het voetlicht te brengen. Zoals het initiatief om tot een voedselbos te komen, een fototentoonstelling over Amstelland en de organisatie Wij.land die streeft naar meer kruidenrijk grasland en ook via een kunstopstelling in het weiland de aandacht voor het gebied wist te trekken. De opening werd verricht door de burgemeester van Amstelveen, Tjapko Poppens. Daarnaast maakte de Accufanfare muziek die het publiek in een opperbeste stemming bracht.

Op 70 locaties stonden de deuren open voor bezoekers en de gehele dag was er door het hele gebied een gestage stroom van bezoekers.


De volgende Amstellanddag zal worden georganiseerd door de bestuursleden Wes Korrel en Marcel van Wieringen op 4 juni 2023.


Volg het laatste nieuws over de Amstellanddag 2023 op: https://www.beschermersamstelland.nl/amstellanddag
Kommentare


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page