top of page

Amstellanddag op 12 juni 2022

Door de corona-beperkingen in 2020 en 2021 kon de Amstellanddag de afgelopen 2 edities niet doorgaan. Op 12 juni 2022 zullen we gelukkig weer een mooie dag neer zetten en het Amstelland in al haar glorie aan het publiek presenteren. Dus zet deze dag alvast in uw agenda.

Tijdens de Amstellanddag kan genoten worden van het fraaie cultuur-historische landschap waarin boerderijen, natuur, kunst en recreatie hun plek hebben. Het programma is altijd zeer gevarieerd en leuk voor jong tot oud.

Doel van de Amstellanddag is om meer bekendheid te geven aan dit eeuwenoude cultuurhistorische landschap waar de Amstel zich als een lint doorheen slingert en dat tot diep de stad Amsterdam insteekt. Een schilderachtig gebied waar recreëren en genieten van rust en ruimte samenkomen, om de hoek van de stad.


Zodra meer informatie bekend is zal dat op onze Amstellanddag pagina geplaatst worden, dus houd de website in de gaten: https://www.beschermersamstelland.nl/amstellanddag

コメント


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page