top of page

Steun de doorzetters aan de Amstel

Boeren in Amstelland zetten zich in voor het behoud van het bijzondere open landschap en de weidevogels ten zuiden van de hoofdstad. Hoe? Met een eigen melkfabriek onder de naam Boeren van Amstel. Dat blijkt niet eenvoudig, maar u kunt hen daarbij helpen. Niet alleen door hun melk te kopen maar ook met een lening via een crowdfundingactie.

Meer informatie ook op de website van de Vogelbescherming:

Of op de website van de Boeren van Amstel:

Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page