top of page

Stichting Beschermers Amstelland doet mee aan Rabo ClubSupport 2023

Stichting Beschermers Amstelland doet dit jaar wederom mee met Rabo ClubSupport. De Rabo Clubsupport is opgezet om clubs en verenigingen de mogelijkheid te bieden mooie maatschappelijke doelen te realiseren door een financiële bijdrage te verlenen. Hierbij mag iedereen stemmen op het meest aansprekende doel en vereniging. Stemmen kan tot en met 26 september!

Doelen Stichting Beschermers Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland heeft zich ook ingeschreven (https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport) en zal de opbrengsten gebruiken om meer bekendheid te geven aan het Amstelland.


ps. je kan alleen stemmen op clubs en verenigingen in jouw omgeving. Hierdoor kan er alleen door leden van de Rabobank gestemd worden die wonen in omgeving "Amstel en Vecht".


UPDATE 13-10-2023: De stemmen zijn geteld en Beschermers Amstelland heeft tijdens de Rabo ClubSupport actie een fantastisch bedrag mogen ontvangen. Wij willen alle stemmers hartelijk bedanken. Lees hier meer over de uitslag van de Rabo Clubsupport 2023.

Comments


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page