top of page

Met de watertaxi van Ouderkerk aan de Amstel naar Wester-Amstel


Vanaf 25 mei 2017 is er een proef met een watertaxi van Ouderkerk aan de Amstel naar Wester-Amstel! De watertaxi vertrekt vanaf terras Oude Smidse. Tevens is er een stop bij proeflokaal KEK!. KEK! is een kleinschalige horecagelegenheid aan Molenpad in Ouderkerk aan de Amstel. In het proeflokaal kan genoten worden van verschillende KEK! bieren (www.kek-bier.nl)

Vertrektijden donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 tot en met 16:00, vanaf Wester-Amstel vanaf 12:30 tot en met 16:30.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page