top of page

Nagenieten van de Amstellanddag 2017


We kijken terug op een geslaagde Amstellanddag 2017. Op 11 juni jl. hebben veel mensen de kans aangegrepen om het Amstelland op een speciale manier te ontdekken. Wilt u nog even nagenieten van de dag, zie dan de video's hieronder.

Daarnaast willen we bij deze ook nog alle organisaties en bedrijven bedanken die hun deuren hebben geopend of op een andere manier mee hebben bijgedragen aan de Amstellanddag. En natuurlijk niet te vergeten dank aan alle vrijwilligers, want door de vrijwilligers is de dag heerlijk soepel verlopen.

Volgend jaar is er weer een Amstellanddag. De datum is nog helemaal zeker, maar zet maar alvast een kruisje op 3 juni 2018, de eerste zondag van juni.

Impressie Amstellanddag 2017, door Stef Aveen

Impressie Amstellanddag 2017, door Jeroen Schepers


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page