top of page

Help mee met het groenonderhoud van begraafplaats Beth Haim


Op de vrijwilligersdagen bent u van harte welkom om als vrijwilliger een dag, een ochtend, een middag of een paar uur onder begeleiding te helpen met het onderhoud op deze bijzondere plek in Ouderkerk aan de Amstel. De financiering van het jaarlijks onderhoud van het 4 ha grote terrein is een punt van zorg. De steun van een ieder die Beth Haim een goed hart toedraagt blijft onontbeerlijk om de begraafplaats toegankelijk te houden voor een breed publiek.

De organisatie u uw komst aan te kondigen met vermelding van de tijd dat u denkt te komen. U kunt dit doen via info@bethhaim.nl. Vooral voor de lunch is dat erg handig. U bent van harte welkom van 09.00 uur tot zonsondergang. De ingang ligt aan Kerkstraat 10. En geeft u het vooral door aan familie, bekenden en buren of kom samen naar Beth Haim om mee te helpen dit prachtige monument in al zijn glorie aan volgende generaties door te geven.

Voor meer informatie over Beth Haim vindt u op: http://www.bethhaim.nl/


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page