top of page

Gratis tulpenbollen uitgraven op de pluktuin tijdens Amstellanddag


Ook de Zomerbloemen pluktuin doet mee aan de Amstellanddag zaterdag a.s.!

Deze dag hebben ze een leuke actie om samen te doen met de kinderen... Gratis tulpenbollen uit het tulpenveld verzamelen! De tulpen zijn nog niet gerooid waardoor ze zich goed hebben kunnen ontwikkelen en vermeerderen! Het is een éénmalige kans want na de Amstellanddag wordt het tulpenveld klaargemaakt voor de pompoenen.

Natuurlijk kan je ook lekker zitten ìn de tuin én genieten van de tuin zelf én van een cappuccino met een warm stukje appelgebak of een broodje... klik hier voor meer info

Welkom, de cappuccino staat klaar voor je!!

Voor de ponyliefhebbers. Stal Zadelpret is er deze dag ook weer met 2 pony's vanaf 12.00 uur (alleen bij goed weer)

Tip: kom op de fiets, in het Amstelland zijn diverse pontjes waarmee je van de enze zijde naar de andere zijde van de Amstel kunt varen.

Aanmelden/informatie vinden kan: Per e-mail: info@zomerbloemenpluktuin.nl tel: 0297-583055, 06-20434541 Adres: Amsteldijk Zuid 183b, 1188 VN Amstelveen Informatie over alle andere activiteiten met nieuwe foto’s zijn te vinden op de website: www.zomerbloemenpluktuin.nl.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page