top of page

Proef het Amstelland - met het AMSTELGOED Streekproductenkratje


Bezoek in juni het Amstelland en maak kennis met de lokale producten. Fietsend door het mooiste stukje groen ten zuiden van Amsterdam bezoek je verschillende locaties en kun je in het 'AMSTELGOED Streekproductenkratje' met verschillende AMSTELGOED-gekeurde producten uit de hele regio verzamelen.

De lancering van het AMSTELGOED Streekproductenkratje is op 3 juni tijdens de feestelijke Amstellanddag op de buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55 in Amstelveen. Het kratje kan voor/achterop de fiets worden gemonteerd en de AMSTELGOED-kaart, die onderin de krat bevestigd zit, geeft de route aan richting de streekproducten verspreid door het gebied.

Reserveer snel via www.amstelgoed.nl/streekproductenkrat en het kratje kan op de onderstaande locaties op de fiets worden gebonden:

  • Wester-Amstel (poort Ouderkerk aan de Amstel/ Amstelveen),

  • tHuis aan de Amstel (poort Amstelkwartier),

  • Amstel Boathouse (poort Martin Luther Kingpark),

  • Zomerbloemenpluktuin (poort Uithoorn),

  • Witte Dame (poort Abcoude)

Leuk zomers uitje

Heerlijk langs de Amstel fietsen en de lokale ondernemingen bezoeken? In de hele maand juni (vanaf de Amstellanddag) kun je producten verzamelen met korting (tot 20%). Met al deze kortingen op producten is het kratje dus zo weer terugverdiend.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page