top of page

Help mee met het groenonderhoud Beth Haim op 29 januari


Op woensdag 29 januari a.s. bent u van harte welkom op de vrijwilligersdag van Beth Haim 1614. Tijdens deze dag kan u als vrijwilliger een dag, een ochtend, een middag of een paar uur onder begeleiding helpen met het groenonderhoud van deze bijzondere plek.

Er wordt gewerkt van 08.30 's ochtends tot zonsondergang. U kunt komen wanneer u wil. Wel graag van te voren aanmelden via info@bethhaim.nl. Dit om onder andere niet te weinig lunch te hebben.

Verzamelplaats: Kerkstraat 10 in Ouderkerk aan de Amstel.


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page