top of page

Programma Amstellanddag 2019 bekend


Het programma voor de 13de Amstellanddag is bekend.

Op zondag 2 juni kunt u door heel Amstelland genieten van het fraaie cultuur-historische landschap waarin boerderijen, de natuur, de kunst en de recreatie hun plek hebben.

De feestelijke opening zal tussen 10.00 uur en 11.00 uur op de buitenplaats Wester-Amstel plaatsvinden. De officiële opening zal worden verricht door de burgemeester van Ouderamstel Joyce Langenacker. Accu zorgt voor de muziek, Saskia van Loenen spreekt u toe en de jeugdballetgroep uit Ouderkerk treedt op. Er is koffie, thee en taart van Bakker Out.

Vervolgens kunt u naar ruim 50 locaties om het Amstelland te ontdekken. Kijk voor het volledige programma op onderstaande interactieve kaart of download het programma op de volgende pagina: https://www.beschermersamstelland.nl/programma-amstellanddag (pdf beschikbaar)


Comments


Nieuws uit het Amstelland

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
bottom of page