Komt dat proeven: een Rondje Rondehoep

09/06/2017

Een rondje Rondehoep is menig fietser in Amsterdam en omstreken niet onbekend. Een mooie route rondom de polder. Maar wist je dat je een Rondje Rondehoep ook kan proeven? 'Rondje Rondehoep' is namelijk ook een heerlijk fris, romig kaasje van biologische Amstellandse koemelk. Het kaasje is eerder dit jaar verkozen tot het beste streekproduct van het Amstelland. De bedenkers van de kaas ondernemer Mathilde van Otterloo en melkveehouder Joost van der Kroon laten je graag kennismaken met hun product tijdens de Amstellanddag. Ze staan van 10 tot 12 bij de Wester-Amstel.

 

Bekijk het programma voor nog veel meer culinaire hoogtepunten tijdens de Amstellanddag op zondag 11 juni.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA