Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA

Gedeputeerde Esther Rommel bezoekt het Amstelland

18/11/2019

Beschermer:

Op 6 september bezocht de nieuwe gedeputeerde Esther Rommel (VVD) Amstelland. Op boerderij Polderzicht waren we in gesprek met haar. Esther Rommel is verantwoordelijk voor bodemdaling in haar portefeuille. Daarnaast ook recreatie en toerisme. Op deze laatste onderwerpen wilde zij verder gaan in Amstelland om dit bij een groeiende verstedelijking ook goed te geleiden en meer streekproducten mogelijk te maken.

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload