De eeuwenoude grafstenen op Beth Haim zijn weer te bewonderen

06/09/2020

De ouders van de filosoof Spinoza zijn er begraven, maar ook Ajaxvoorzitter Uri Coronel. De monumentale begraafplaats Beth Haim in Ouderkerk kreeg van het kabinet een royale subsidie van 2 miljoen euro. Wat wordt daarmee gedaan?

 

Lees dit en meer in het volledige artikel op de website van Het Parool over deze bijzondere eeuwenoude begraafplaats in het Amstelland: https://www.parool.nl/ps/de-eeuwenoude-grafstenen-op-beth-haim-zijn-weer-te-bewonderen

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland staat voor het behoud van Amstelland als een open en toegankelijk, vitaal agrarisch gebied met grote natuurwaarden waarin met respect voor landschap, natuur en cultuurhistorie kan worden geboerd en gerecreëerd.

 

Steun Beschermers Amstelland en word Beschermer.

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Twitter Basic Square
Recente berichten
Please reload

Stichting Beschermers Amstelland

info@beschermersamstelland.nl

Postbus 146 - 1190 AC Ouderkerk aan de Amstel

Privacy voorwaarden SBA